Suupohjan seutupalvelukeskus on alueellinen palveluntuottaja, joka tekee yhteistyötä useiden alueen kuntien ja organisaatioiden kanssa. Kerromme tässä toimintaamme liittyvästä henkilötietojen käsittelystämme ja siitä, millä tavoin voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn.

Olemme sitoutuneet suojaamaan asiakkaidemme, työntekijöidemme ja luottamushenkilöidemme yksityisyyttä ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa henkilötietojen käsittelyyn.

Toimimme pääsääntöisesti henkilötietojen käsittelijänä asiakasorganisaation lukuun, tässä toiminnassa noudatamme voimassa olevaa lainsäädäntöä ja sen vaatimuksia. Tarkemmat tiedot näihin rekistereihin liittyvissä asioissa ovat saatavissa rekisterinpitäjältä, eli organisaatiolta, jonka lukuun käsittelyä teemme.

Rekisterinpitäjiä olemme omaan henkilökuntaamme tai luottamushenkilöihimme liittyvissä asioissa ja asiakasrekisterimme osalta. keräämme henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä näiden hoitamiseksi asianmukaisesti.

Lue lisää tästä >>

Liitteitä:

Tieto -ja korjauspyyntölomake

Tutkintapyyntölomake

Tunnukset verkkoon ja kulkupoletit

Tiketti

Lähetä tukipyynnöt osoitteeseen: tuki@seutupalvelukeskus.fi

Kyseiseen osoitteeseen voi lähettää SPK:lle tarkoitettuja vikailmoituksia, laitetilauksia ym. Sähköposti kannattaa lähettää omasta työsähköpostista, mutta ilmoittaminen onnistuu myös muista sähköpostiosoitteista. Sähköpostiin voi lisätä liitteitä ja kuvankaappauksia.

Sähköpostista luodaan automaattisesti vikailmoitus, joka menee ylläpitäjälle tikettijärjestelmään. Jos vika täytyy korjata mahdollisimman pian lisää aihe-kenttään PR5, esim. Tietokone ei toimi PR5

Tämän avulla työtehtäviä saadaan paremmin jaettua ja niiden suorittaminen nopeutuu.

BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates